A Zorex Kft. immár 27 éve forgalmazza a kiváló német gyár, a Wiha termékeit. Az 1939-ban alapított Wiha gyár mára 800 főt foglalkoztat, és több mint 3500 féle prémium szerszámot gyárt. Számos díj, és elismerés támasztja alá a gyártó azon törekvéseinek sikerét, hogy a termékeikben a funkcionalitást,a dizájnt, és prémium minőséget hatékonyan ötvözte.


A mindennapi munkák során a legmagasabb ergonómiai szabványok mellett az innovatív termékválaszték is valódi hozzáadott értéket képvisel, valamint  felhasználói előnyöket is kínál.

 

A Wiha erősségei:


Függetlenség: A Wiha egy független családi tulajdonban álló vállalkozás.

Felelősségvállalás: mint munkáltató, a Wiha felelősségteljes, és teljesítmény-orientált munkavállalókat alkalmaz, és arra törekszik, hogy dolgozói hosszútávon dolgozzanak a cégnél.

Fejlesztés: A Wiha folyamatosan új piacokra tör be, és állandó fejlődésben van.

Vevő-orientáltság: A Wiha egy olyan prémium márka, amelyre világszerte óriási kereslet van.

Siker: A Wiha intelligens megoldásokat és újításokat kínál.

Megbízhatóság: a vevőink, viszonteladóink, és dolgozóink a termékeink megbízhatóságába fektetik bizalmukat.

 

Ma a Wiha világszerte egy megbízható partner a precíziós szerszámok felhasználóiknak.

A gyár tartós sikerének kulcsa az aktív vevő managementben,a minőség-orientált vállalati filozófiában, és mindenekfelett a dolgozók motiválásában rejlik.

A hagyományok,az  innováció, és a fejlődés összehangolásával  a német gyár az egyik legismertebb piacvezetőmárkává vált a kéziszerszám szektorban.

A Wiha bebizonyította, hogy az ergonómiai nyélkialakítás, és az ezen a téren kezdeményezett fejlesztések  szignifikáns előnyöket hoztak a felhasználók számára miközben hatékonyabbá tették a mindennapi munkájukat. A Wiha ennek érdekében egy átfogótesztet végeztetett el  független szakértőkkel-orvosokkal és gyógytornászokkal. A Wiha nyélkialakítása a SoftFinish® csavarhúzókra és az Inomic fogókra nagyobb kényelmet, hosszabb, és kímélő munkavégzést biztosít.Ipari minőségű csavarhúzók, SoftFinish nyelű sliccelt, csilag, PH, PZ, Torximbusz csavarhúzók, marokcsavarhúzókdugókulcsokbehajtóhegytartókcsavarhúzó készletek, csúszásmentes csavarhúzók, Classic csavarhúzók, és készletek, kárpit patentkiszedők, árak, fanyelű erősített csavarhúzók. PicoFinish műszerész sliccelt, csillag, PH, PZ, Torx, imbusz, és szigetelt csavarhúzók, (MagicSpring kivitelben is). Speciális szerszámok:  univerzális matrica lekaparók, mágnesező-demagnetizáló termékek, kapcsolószekrénykulcstörtcsavarkiszedő, kerámiahegyű csavarhúzók. SoftFinish 1000 V szigetelt csavarhúzók, FAM minősítési bizonyítvánnyal igény szerint. LiftUp 1000 V szigetelt behajtóhegy.


LiftUp 1000 V szigetelt behajtóhegytartókTorqueFix nyomatékkulcsok, CNC megmunkáláshoz. Állítható pengehosszúságú csavarhúzókErgoStar, MagicRing gyűrűs imbuszkulcsokTorx kulcsokPocketStar készletek, ComfortGrip T-nyelű, és zászlós nyelű imbusz és Torx kulcsok. Dura, titán, gyémánttorziósInkra, és standard behajtóhegyek, 25-150 mm hosszig. Átalakítók, gépbe fogható dugófejekracsnis hajtókarokütve csavarozó, univerzális dugókulcsok, Gripper. BitBuddy behajtóhegy készletek. FlipSelector behajtóhegy készletek. Inomic, professional, 1000 V szigeteltkombináltoldalcsípőlaposfogótelefonfogó, vízpumpa fogókKrimpelő, és kábelsaruzó fogók, szigetelt kábelkések, ollók, harapófogókrabitzfogókseegergyűrű fogók. Műszerész fogók, csőfogók. ESD műszerész fogók, ESD csipeszekSzerszámtáska összeállítások, cserélhető fejű kímélő kalapácsok, és kalapácsfejek, sörétes kalapácsok. 100 % fémmentes tolómérők. Üvegszállal erősített, LongLife Plus colostokok.
"Az vagy, amit rendszeresen csinálsz. A kiválóság nem egyetlen cselekedet, hanem életforma."  Arisztotelész