"A munkavállalók biztonságát kiemelten szem előtt tartva került kifejlesztésre"

A Wiha - a villanyszerelő szerszámokat is  gyártó cég - megkapta az AGR minősítést az ergonomikus nyél kialakításáért. Felismerték az ergonómia hatékonyságát.

Schonach, 2015 december- Wiha a világ első kéziszerszám gyártója aki megkapta a az AGR tanúsítványt, ami bizonyíja és visszaigazolja az előnyeit és hatékonyságát az  INOMIC fogók és az ergonomikus csavarhúzók nyél méret koncepciójának terén.

Az AGR számos orvos és terapeuta által végzett összehasonlító teszt után ítélte oda a díjat a gyárnak. 

Mint az egyik élvonalbeli kéziszerszámgyártó és a 2014 MX-díj győztese, a Wiha Werkzeuge GmbH mindig is egy ergonomikus nyél méret koncepció mellett állt ki, a SoftFinish az elektronikai SoftFinish. az ESD SoftFinish és a MicroFinish termékkialakításain keresztül.

Anémetországi „Aktion Gesunder Rücken e.V.”  egyesület ergonómiai szempontok alapjánhitelesítette a Wiha csavarhúzók és fogók nyélkialakítását!

A két legnagyobb német gerincvédelmi szövetségetmagában foglaló "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR) egyesületszakértői bizottsága – átfogó vizsgálatot követően – az AGR minőségitanúsítványát ítélte oda Wiha Werkzeuge GmbH SoftFinish, ESD SoftFinis, és aMicroFinish kialakítású nyeleknek, valamint olyan munkaeszközként ajánlja, mintamely a fokozott gerinc-egészségügyi követelmények alapján és a munkavállalókbiztonságát kiemelten szem előtt tartva került kifejlesztésre.


Anémetországi „Aktion Gesunder Rücken e.V.”  egyesület ergonómiai szempontok alapjánhitelesítette a Wiha csavarhúzók és fogók nyélkialakítását!

A cél, biztosítani egy kényelmesebb, hosszan fenntartható és mindenekfelett fájdalom mentesebb munkát a felhasználók számára.

Az ergonomikus nyélkialakításnak köszönhetően a felhasználó számára hosszabb munkavégzést tesz lehetővé, azáltal, hogy a munkavégzés folyamata alatt végig kíméli az ízületeket és izmokat.

Ennek a ténynek a felismerése bizonyítja a gyártó profizmusát a magas minőségű innovatív fejlesztéseiben valamint a felhasználóbarát orientáltságát.