Manapság már nehéz olyan munkahelyet találni, amely barátságos, valóban stabil lábakon áll és garantálja a hosszú távú, biztos megélhetőséget. A mi családi vállalkozásunk az idén ünnepli 27. születésnapját és folyamatosan igyekszik bővülni. 

Mi együtt húzzuk a szekeret!

Egy komplex, változatos munkahely vár Rád, azonban nem kell megijedni. Fokozatosan engedjük el a kezedet - lépésről lépésre hagyjuk, hogy megismerd a csapatunkat, hogy kiismerd az ügyfeleinket, és hogy megtanuld a legfontosabb elemeket, termékeket, amelyek mindennapjaidban szerepet fognak játszani. Ami pedig a legfontosabb, hogy mindig számíthatsz a segítségünkre.


Pályakezdőknek is!

Tudjuk milyen nehéz az iskolapadból felállva, kevés gyakorlattal az elhelyezkedés. Nálunk nem akadály, ha még csak éppen hogy megszáradt a bizonyítványodon a pecsét! Ha műszaki vagy kereskedelmi végzettséggel rendelkezel, mindenképpen olvasd tovább felhívásunkat!


Mi az, amit elvárunk tőled?

- A legelső, hogy ismerd meg a termékeinket – ebben segítünk. Alapkövetelmény, hogy műszaki végzettséggel rendelkezzél, különben nem leszel képes megválaszolni a vevők kérdéseit. Szakmai tudásoddal fogod tudni a meglévő ügyfeleink bizalmát megtartani és a potenciális vásárlóinkét kiépíteni.

- Elengedhetetlen a nyitottság, a jó kommunikációs készség, hogy tudj érvelni, és hogy soha ne hagyd válasz nélkül az érdeklődőket. A kereskedelmi tapasztalatok éppen ezért előnyt jelentenek!

- Feladataid között fog szerepelni az adminisztrációs teendők ellátása, a számlázások és a szállítólevelek kezelése is, így lényeges, hogy érzéked legyen a számítógépes szoftverekhez.

- Gyakorlatilag üzletünk vezetéséből kell kivenned a részedet, ahol nyitottan fogadjuk kreatív ötleteidet.

- A munkakör betöltéséhez kulcsfontosságú, hogy pontos legyél. Üzletünk Budapest X. kerületében található, ahol mindennap nyitás előtt kell érkezned. Aki korán kel, aranyat lel – cserébe a délutánod nagy része szabad és a hétvégéidet is tiszteletben tartjuk. Üzletünk nagy előnye még, hogy a környéken több helyen - így rögtön a bejáratunk előtt is - ingyenes a parkolás.

- Ahhoz, hogy jó csapattagunk legyél be kell tartanod az előírt szabályokat, pontosan és felelősségteljesen kell végezned a munkádat. Ha szereted kihúzni magad a munka alól, akkor ez nem a te helyed. Itt helyt kell állni, keményen dolgozni és eredményeket letenni az asztalra. Elvárjuk tőled a barátságos és együttműködő hozzáállást és az őszinte kommunikációt.

- Végezetül fontos, hogy nálunk a munkaidő minden nap 7:15-kor kezdődik, fontos, hogy csak úgy jelentkezz, ha biztosan pontosan meg tudsz jelenni.

 

Amit cserébe adunk:

Elismerést a munkádért, megbecsülést, bizalmat, hogy képes vagy helyt állni és problémákat megoldani, támogatást a céljaidban, pénzt, és biztonságot hosszú távon, barátságos munkakörnyezetet, előrelépési lehetőséget, egyéni fejlődést és végül folyamatos segítséget a munkádban.

 

Lelkes vagy és szeretnél bizonyítani?

Akkor úgy gondolom, egymásra találtunk. :-) Első feladat, keresd meg és küldd el fényképes önéletrajzodat Zalai Krisztina elérhetőségére: zalai.krisztina@zorex.hu. 


Hamarosan találkozunk!